Zelfstudie

Wat betreft de grammatica is de Thaise taal niet moeilijk. Maar omdat het Thai een toontaal is, is het noodzakelijk dat iemand u helpt met de uitspraak. Het vermogen om het Thai op de juiste toon te kunnen uitspreken is een solide basis om uw woordenschat uit te breiden en, als u dit in de toekomst Thai ooit zou willen, te leren lezen en schrijven.

Wij bieden u aan om een cursus bij ons te komen volgen, met name: in Almere. Maar als dit echt helemaal niet kan, dan kunt u overwegen om een zelfstudiepakket bij ons te bestellen.

Het is belangrijk dat u er bij uw overweging of u een zelfstudiepakket wilt bestellen rekening mee houdt dat zelf thuis studeren moeizamer zal gaan en meer tijd zal kosten dan het volgen van een cursus met wekelijkse lessen. Daar tegenover staat het voordeel dat u zelf kunt plannen wanneer en hoe lang u aan een les wilt werken.

Het lesmateriaal bestaat uit:

  • een lesboek (10 lessen) met toelichting per les bij de belangrijke woorden, een woordenlijst, voorbeelden van classifiers, de antwoorden en de vertalingen van dialogen
  • audio-CD [met de ingesproken dialogen, leesoefeningen, woordenlijsten, luisteroefeningen en de videoclips] 
                    1 audio-CD voor Dutch khiean ?aan Thai, niveau 1 en 2 
                    2 audio-CD’s voor Dutch phoed thai, niveau 1, 2, 3 en 4 en Dutch khiean ?aan Thai, niveau 3 en 4

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.